przez sawana 29 maja 2010, o 14:39
Uszkodzenia tych wtrysków są w Actyon Sport, poza tym ja mam chyba cholerne szczęscie do tego samochodu i do serwisu w którym to robili gdyż po wymianie wtrysków po pewnym czasie zapalała się czasami kontrolka od świec żarowych, po przejechaniu około 25 tyś - u mnie to trwało około 3-4 miesięcy kontrolka zapaliła sie na stałe, podjechałem znowu do serwisu, samochód stoi juz przeszło 3 miechy u nich bo stwierdzili że przedmuchało świece i jak zwykle jest to z winy użytkownika i nie chcą tego naprawić na gwarancji tłumaczać sie że nie maja jak wyciągnąć świecy bo świeca niby się wtopiła w głowicę, ale na domiar wszystkiego zaproponowali mi naprawę tego poza gwarancją i tu nie robi sie żaden problem gdyz moga zdjąć głwowicę i to naprawić, więc do cholery ja już nic nie rozumiem z tego po co w tych samochodach jest gwarancja może mi to ktos wytlumaczyć?? druga sprawa to kwestia hamulca ręcznego, od samego początku były z nim problemy tzn. po zaciągnięciu na maksa dopiero blokował koła, po wielu interwencjach w serwisie za każdym razem szukali wymówki ze to wina klocków, że to niby za mocno szarpana dzwignia od ręcznego a teraz wymyslili ze musza wymienić znowu klocki bo sa starte, dodam tylko ze przed wstawieniem im samochodu jakieś 2 tyg. wcześniej klocki te były wymienione w innym serwisie.Jesli chodzi o inne rzeczy to brak mi słów na to wszystko, a serwis ten to Citroen Auto Postek Gdańsk.