Sprzedam swoje Musso
Data pierwszej rejestracji grudzień 1999
silnik 2,9TD
Skrzynia automat
przebieg 58.000 !!!!!!!
Myślę że jak na Musso w Polsce to RARYTAS!!!!!!!!
Auto jest mechanicznie NOWE!!!!! ( paru kolegów z tego forum widzieli ten samochód i myślę że mogą to potwierdzić, ale zobaczymy
Auto w Polsce zarejestrowane od maja ( uprzedzając pytania odpowiem- mam dobrze płatna pracę na VW T4 multivan, lub Mercedes V klase ) i na taki samochód ewentualnie mogę zamienić z możliwą dopłatą z mojej strony.
Krótka historia auta:
Kupiłem od dziadka w niemczech ( stara śpiewka
Musso kupił nowe z salonu z myślą corocznego ciągnięcia Yachtu na Chorwację ( 3200kg na haku!!!!!!!!!!! ) Niestety pojechał tam tylko raz i potem Musso służyło tylko do jazdy po śniegu ( stąd tak symboliczny przebieg ). Auto oczywiście serwisowane. Posiadam cały komplet dokumentacji,kluczyki ( jeden nowy ), książki serwisowe instrukcję itp. Samochód jest w stanie PERFEKCYJNYM A zresztą co tu dużo pisać. Prawie Nowe auto. Trzeba przyjechać i zobaczyć.
Byłbym ciulem jeśli bym o wadach nie napisał ( nowe nie mają wad )
Trzeba pomalować przedni zderzak ( kupiłem z uszkodzonym, a tego nie zdążyłem pomalować )
Z lewej listwy na tylnych drzwiach schodzi lakier
Nie świeci oświetlenie bagażnika
Cena 18900 ( do symbolicznej negocjacji )
Zdaje sobie sprawę że kwota nie mała ale ja nie chcę zbyt wiele stracić ( koszt zakupu 3900 E, koszt transportu 1800zł, rejestracja tłumaczenia przeglądy 2000zł, oleje filtry pasek itp 1000zł )
Auto z racji tego iż Prawie NOWE jest zdecydowanie więcej warte ( dlatego po nie pojechałem )
Naprawdę polecam zapaleńcom marki!!!!! Ewentualnie mogę uzgodnić warunki jakiejś gwarancji na mechanikę. Zainteresowanych proszę o kontakt na PW lub 502-403-418 begin_of_the_skype_highlighting              502-403-418      end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting              502-403-418      end_of_the_skype_highlighting. Prześlę foty na email.
Pozdrawiam i Zapraszam do zakupu
Link do ogłoszenia z którego kupiłem samochód
http://cgi.ebay.de/Musso-Ssangyoung-TD- ... 2a06c6fd78